Web Analytics Made Easy - Statcounter
top of page

 

 

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 

COMENZI:

Cum comand?
Intrați în magazinul online și faceți click pe produsul ales. (Dacă e cazul) selectați dimensiunile/ opțiunile dorite ale produsului și apoi apăsați pe „Adaugă în coș”. Urmați indicațiile de pe paginile următoare, completați numele, adresa de livrare, alte informații (daca sunt). Dacă aveți cont de client, informațiile legate de datele personale se completează automat la fiecare comandă pe care o efectuați.

 

Cum pot să fiu sigur/ă ca s-a înregistrat comanda mea?
După plasarea comenzii veți primi un email de confirmare. Pentru a putea urmări stadiul în care se află comanda dvs., vă recomandăm să vă faceți cont de client, în care puteți adăuga/ modifica datele personale, puteți vedea eventualele produse favorite, puteți urmări stadiul comenzii în curs precum și comenzile făcute în trecut.

 

Cum pot să modific comanda după ce am plasat-o?

Parte din produsele noastre, respectiv printurile pe pânză (canvas) sunt făcute la comandă dar ne străduim să nu depășim un interval cuprins între 2-4 zile pâna la livrare pentru toate produsele pe care le vindem. Comanda dvs. poate fi modificată atâta timp cât ea nu a fost încă predată curierului rapid.

 

În cât timp primesc produsele comandate?
Parte din produsele nostre, respectiv printurile sunt făcute la comandă dar ne străduim să nu depășim un interval cuprins între 2-4 zile până la livrare pentru toate produsele pe care le vindem.

La acest interval se adaugă durata necesară firmei de curierat pentru a livra coletul/ coletele dvs.
Noi colaborăm cu firme de curierat rapid, deci în condiții normale, comanda ar trebui să ajungă la dvs. într-o zi lucrătoare din clipa în care am predat noi coletul/ coletele curierului.
Totuși, în perioade mai aglomerate din an (sărbători, Black Friday, alte perioade de reduceri etc.) durata de livrare se poate prelungi din motive independente de noi.
În orice caz, în momentul predării coletului către firma de curierat rapid intrăm în posesia documentului de transport (AWB) al cărui număr/ serie vi le comunicăm odată cu restul informațiilor legate de livrare.

 


LIVRARE:

Livrați și în alte țări?
Deocamdată, de pe site se pot face livrări doar în România. Pentru livrări în alte țări va rugăm să trimiteți un email cu detaliile necesare pe adresa unicreativ.shoponline@gmail.com
În condiții normale putem să livrăm în toate țările Uniunii Europene, Norvegia, Marea Britanie. Deasemenea putem să livrăm în Statele Unite ale Americii, Canada, Australia și Noua Zeelandă.
Pentru siguranță, atâta timp cât ne mai aflăm în pandemie și nu numai, înainte să faceți o comandă ar fi bine să vă interesați dacă în țările dvs. sunt permise importuri de articole/produse și/sau dacă trebuie să plătiți cheltuieli vamale și/sau TVA.

 

Cât costă livrarea unui colet?

Livrarea unui colet cu plata ramburs (plata la livrare) este 25 RON pe întreg teritoriul României.
Pentru livrări în alte țări vă rugăm să trimiteți un email cu detaliile necesare pe adresa unicreativ.shoponline@gmail.com

În cazuri speciale, de sărbători sau cu alte ocazii putem oferi tarife avantajoase la transport.

 

În cât timp se livrează comanda?

Parte din produsele nostre, respectiv printurile sunt făcute la comandă dar ne străduim să nu depășim un interval cuprins între 1-3 zile până la livrare pentru toate produsele pe care le vindem.

La acest interval se adaugă durata necesară firmei de curierat pentru a livra coletul/ coletele dvs.
Noi colaborăm cu firme de curierat rapid, deci în condiții normale, comanda ar trebui să ajungă la dvs. într-o zi lucrătoare din clipa în care am predat noi coletul/ coletele curierului.
Totuși, în perioade mai aglomerate din an (sărbători, Black Friday, alte reduceri etc.) durata de livrare se poate prelungi din motive independente de noi.
În orice caz, în momentul predării coletului către firma de curierat rapid intrăm în posesia documentului de transport (AWB) al cărui număr/ serie vi le comunicăm imediat odată cu restul informațiilor legate de livrare.

 

RETUR:
Vreau să returnez un produs. Ce politică de retur aplicați?
Articolele vândute pe acest site fac obiectul unei politici de returnare de 14 zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție, conform prevederilor legale, 14 zile pentru a returna articolul după ce l-ați recepționat.
Din punct de vedere legal, cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizica a produsului.

Ce costuri implică un retur?
Toate costurile legate de retur, inclusiv transportul, vor fi achitate de dvs.

Taxa de expediere pentru retur nu este rambursabilă.


 

Ce produse se pot returna?

Din păcate, nu putem accepta retururi ale:
- produselor cumpărate la reducere
- cardurilor cadou.

Cum returnez un produs?

Pentru a fi eligibil pentru returnare, produsul cumpărat de dumneavoastră trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, fără stricăciuni și în ambalajul original.
Va trebui să includeți și factura de achiziție emisă de UniCreativ SRL și, dacă este cazul, certificatul de autenticitate original (în cazul printurilor din ediții limitate).
Pentru a începe procedura de retur, vă rugăm să ne trimiteți un email la unicreativ.shoponline@gmail.com
Dacă returul dvs. este acceptat, va trebui să vă ocupați personal de returnarea produselor.
Acceptăm doar retururile expediate prin curier rapid.

 

Vreau sa schimb un produs. Cum procedez?
Din păcate, nu acceptăm schimburi în acest moment. Toate articolele, cu excepția produselor vândute cu preț redus și ale cardurilor cadou, pot fi returnate pentru rambursare.


Când primesc banii înapoi?
Vă vom anunța după primirea și inspectarea returului dacă restituirea contravalorii a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată,
vom procesa la restituirea sumei cuvenite în termen de maxim 14 zile.
Pentru comenzile achitate la livrare(ramburs), va trebui să ne trimiteți detaliile contului dumneavoastră bancar pentru a vă transfera suma datorată.
Dacă nu ați primit suma cuvenită în termenul stabilit, vă rugăm să ne anunțați după ce ați verificat contul bancar și/ sau ați contactat banca, deoarece pot trece câteva zile lucrătoare înainte ca restituirea sumei să fie procesată. Dacă ați făcut toate cele de mai sus și încă nu ați primit contravaloarea produselor returnate, vă rugăm să ne contactați la unicreativ.shoponline@gmail.com

PLATĂ:
Ce metode de plată oferiți?
​Oferim plata la livrare (ramburs), în lei, pentru toate comenzile expediate în România.

Plata se face în numerar la primirea coletului.


În ce moneda pot să plătesc?

​Prețurile produselor de pe acest site sunt exprimate în RON.

 

 

PRODUSE

Ce sunt printurile?

„Printurile”, așa cum apar pe acest site, sunt lucrări/colaje digitale imprimate pe canvas (pânză) din bumbac 100% imprimat cu cerneluri HP Latex care produc printuri durabile de până la 200 de ani. Pânza (numită pe acest site “canvas”) din bumbac este tratată similar pânzei de tablou.
Lucrările/ colajele digitale care apar pe acest site sunt opera unei singure artiste, TeoDora Vlaicu.

 

Cum se livrează produsele?
Toate produsele vândute pe acest site sunt împachetate cu mare grijă și dragoste.
Printurile se livrează fără șasiuri și fără rame.

Printurile se livrează în tuburi dedicate.

Faceți printuri personalizate?

Nu facem printuri personalizate.
În măsura în care timpul și condițiile o permit, s-ar putea facem lucrări comandate în prealabil. Pentru informații suplimentare vă rugăm să trimiteți un mail la adresa unicreativ.shoponline@gmail.com

 

Dacă există cerere, aveți capacitatea de a oferi o cantitate mai mare de produse?
Dacă sunteți reprezentantul unei instituții/ societăți care are nevoie de un număr mai mare de produse de la noi, va rugăm sa trimiteți un mail la adresa unicreativ.shoponline@gmail.com

bottom of page