Web Analytics Made Easy - Statcounter
top of page

 

RETUR
Articolele vândute pe acest site fac obiectul unei politici de returnare de 14 zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție, conform prevederilor legale,  14 zile pentru a returna articolul după ce l-ați recepționat.
Din punct de vedere legal, cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizica a produsului.
Pentru a fi eligibil pentru returnare, produsul cumpărat de dumneavoastră trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, fără stricăciuni și  ambalajul original.


Va trebui să includeți și factura de achiziție emisă de UniCreativ SRL și, dacă este cazul, certificatul de autenticitate original.

Pentru a începe procedura de retur, vă rugăm să ne trimiteți un email la unicreativ.shoponline@gmail.com

Dacă returul dvs. este acceptat, va trebui să vă ocupați personal de returnarea produselor.
Acceptăm doar retururile expediate prin curier rapid.
Deasemenea, toate costurile cu transportul vor fi achitate de dvs.

Taxa de expediere pentru retur nu este rambursabilă și nu oferim etichete de expediere.

Produsele trebuie returnate în intervalul de 14 zile de la primire, în caz contrar, returul nu este acceptat.

 

Produsele se returnează la:
SC UniCreativ SRL

OP Oradea 1,
CP 68
Bihor/ România

 
Daune și probleme
Vă rugăm să inspectați produsele la primire și să ne contactați imediat dacă produsele sunt defecte, deteriorate sau dacă ați primit un articol greșit, astfel încât să putem evalua problema și să o corectăm.

Excepții: articole nereturnabile
Din păcate, nu putem accepta retururi ale:
- produselor cumpărate la reducere
- cardurilor cadou.

Schimburi
Din păcate, nu acceptăm schimburi în acest moment. Toate articolele, cu excepția produselor vândute cu preț redus și ale cardurilor cadou, pot fi returnate pentru rambursare.

Rambursare/ Restituirea contravalorii produselor returnate
Vă vom anunța după primirea și inspectarea returului  dacă restituirea contravalorii a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată,
vom procesa la restituirea sumei cuvenite în termen de maxim 14 zile.
Pentru comenzile achitate la livrare(ramburs), va trebui să ne trimiteți detaliile contului dumneavoastră bancar pentru a vă transfera suma datorată.

Dacă nu ați primit suma cuvenită în termenul stabilit, vă rugăm să ne anunțați după ce ați verificat contul bancar și/ sau ați contactat banca, deoarece poate dura până la 5-10 zile lucrătoare înainte ca restituirea sumei să fie procesată. Dacă ați făcut toate cele de mai sus și încă nu ați primit contravaloarea produselor returnate, vă rugăm să ne contactați la unicreativ.shoponline@gmail.com

 

 

 

 

bottom of page