Web Analytics Made Easy - Statcounter
top of page

 

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

A. Introducere
  1. În calitate de proprietari ai site-ului www.teodoravlaicu.com, suntem preocupați de confidențialitatea vizitatorilor noștri și ne angajăm să o protejăm. Acest articol explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.

  2. Consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor în conformitate cu termenii acestei politici atunci când vizitați pentru prima dată site-ul nostru web ne permite să folosim cookie-uri de fiecare dată când vizitați site-ul nostru.

B. Colectarea de informații personale
Următoarele tipuri de informații personale pot fi colectate, stocate și utilizate:
  - informații despre computerul dumneavoastră, inclusiv adresa dumneavoastră IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului și sistemul de operare;
  - informații despre vizitele și utilizarea acestui site web, inclusiv sursa vizitei, durata vizitei, vizualizările paginii și modul de navigare pe site;
  - informații, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru web;
  - informațiile pe care le introduceți atunci când creați un profil pe site-ul nostru web - de exemplu, numele dvs.,;
  - informații, cum ar fi numele și adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura abonarea la e-mailurile și/sau buletinele noastre informative;
  - informațiile pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile de pe site-ul nostru web;
  -  informații care sunt generate în timpul utilizării site-ului nostru web, inclusiv când, cât de des și în ce circumstanțe le utilizați;
  - informații referitoare la orice achiziționați de pe site-ul nostru;
  - informațiile conținute în orice comunicări pe care ni le trimiteți prin e-mail sau prin intermediul site-ului nostru web, inclusiv conținutul comunicării și metadatele acesteia;
  - orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.
Înainte de a ne dezvălui informațiile personale ale altei persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoane atât pentru dezvăluirea, cât și pentru prelucrarea respectivelor informații personale, în conformitate cu această politică.

C. Utilizarea informațiilor dumneavoastră personale
Site-ul nostru (teodoravlaicu.com) este găzduit pe platforma Wix.com. Wix.com ne oferă platforma online care ne permite să vă vindem produsele noastre. Datele dvs. pot fi stocate prin stocarea de date Wix.com, bazele de date și aplicațiile generale Wix.com. Wix.com stochează datele pe servere securizate în spatele unui firewall.

Informațiile personale transmise către noi prin intermediul site-ului nostru web vor fi utilizate în scopurile specificate în această politică sau pe paginile relevante ale site-ului.

Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru următoarele:
  - administrarea site-ului nostru web și a afacerii noastre;
  - trimiterea de bunuri achiziționate prin intermediul site-ului nostru web;
  - trimiterea de extrase, facturi și mementouri de plată către dvs. și colectarea plăților de la dvs.;
  - trimiterea de comunicări comerciale non-marketing;
  - trimiterea de notificări prin e-mail pe care le-ați solicitat în mod special;
  - să vă trimitem newsletter-ul nostru prin e-mail, dacă l-ați solicitat (ne puteți informa oricând dacă nu mai aveți nevoie de newsletter);
  - să vă trimitem comunicări de marketing legate de afacerea noastră sau de afaceri ale unor terți selectați cu grijă, care credem că ar putea fi de interes pentru dvs., prin poștă sau, în cazul în care ați fost de acord în mod expres cu acest lucru, prin e-mail sau tehnologie similară (ne puteți informa  oricând dacă nu mai aveți nevoie de comunicări de marketing);
  - furnizarea de informații statistice despre utilizatorii noștri terților (dar acele terțe părți nu vor putea identifica niciun utilizator individual din acele informații);
  - tratarea întrebărilor și reclamațiilor făcute de sau despre dvs. în legătură cu site-ul nostru web;
  -  menținerea site-ului nostru web în siguranță și prevenirea fraudei;

  -  verificarea respectării termenilor și condițiilor care guvernează utilizarea site-ului nostru web (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin serviciul de mesagerie privată a site-ului nostru);

    - și alte utilizări.

Dacă trimiteți informații personale pentru publicare pe site-ul nostru web, vom publica și vom folosi aceste informații  în conformitate cu licența pe care ne-o acordați.
Setările dvs. de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dvs. pe site-ul nostru web și pot fi ajustate utilizând controalele de confidențialitate de pe site.
Nu vom furniza, fără consimțământul dumneavoastră expres, informațiile dumneavoastră personale niciunei terțe părți pentru marketingul direct al acestora sau al oricărei alte părți terțe.


D. Dezvăluirea informațiilor personale
Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale oricăruia dintre angajații noștri, ofițerii, asigurătorii, consilierii profesioniști, agenții, furnizorii sau subcontractanții noștri, dacă este rezonabil necesar pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale:
  - în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege;
  - în legătură cu orice procedură juridică în curs sau viitoare;
  - pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații altora în scopul prevenirii fraudei și al reducerii riscului de credit);
  - către cumpărătorul (sau potențialul cumpărător) al oricărei afaceri sau activ pe care îl vindem (sau intenționăm) să îl vindem; și
  - oricărei persoane despre care credem în mod rezonabil că se poate adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru dezvăluirea acelor informații personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar fi în mod rezonabil probabil să dispună dezvăluirea acelor informații personale.
     Cu excepția cazurilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dumneavoastră personale către terți.


E. Transferuri internaționale de date
  1. Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, procesate și transferate între oricare dintre țările în care activăm, pentru a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această politică.
  2. Informațiile pe care le colectăm pot fi transferate în următoarele țări care nu au legi de protecție a datelor echivalente cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China și India.
  3. Informațiile personale pe care le publicați pe site-ul nostru web sau le trimiteți spre publicare pe site-ul nostru web pot fi disponibile, prin internet, în întreaga lume. Nu putem preveni utilizarea sau utilizarea greșită a acestor informații de către alții.
  4. Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această secțiune.

 F. Păstrarea informațiilor personale
  1. Această secțiune stabilește politicile și procedura noastră de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ne asigura că ne respectăm obligațiile legale privind păstrarea și ștergerea informațiilor personale.
  2. Informațiile personale pe care le procesăm pentru orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau acele scopuri.
  3. Fără a aduce atingere punctului 2., pentru a sterge datele cu caracter personal care se încadrează în categoriile prezentate mai jos, vă rugăm să ne contactați la unicreativ.shoponline@gmail.com
  4. Fără a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei secțiuni, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:
       - în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege;
       - în cazul în care considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în curs sau viitoare; și
       - pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații altora în scopul prevenirii fraudei și al reducerii riscului de credit).

 G. Securitatea informațiilor dumneavoastră personale
  1. Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizatorice rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau modificarea informațiilor dumneavoastră personale.
  2. Vom stoca toate informațiile personale pe care le furnizați pe serverele noastre securizate (protejate cu parolă și firewall).
  3. Toate tranzacțiile financiare electronice efectuate prin intermediul site-ului nostru web vor fi protejate de tehnologia de criptare.
  4. Recunoașteți că transmiterea informațiilor pe internet este în mod inerent nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.
  5. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențială a parolei pe care o utilizați pentru accesarea site-ului nostru web; nu vă vom cere parola (cu excepția cazului în care vă conectați la site-ul nostru).

 H. Amendamente
Putem actualiza această politică din când în când prin publicarea unei noi versiuni pe site-ul nostru web. Ar trebui să verificați această pagină ocazional pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificări aduse acestei politici. Vă putem notifica cu privire la modificările acestei politici prin e-mail sau prin intermediul sistemului de mesagerie privată de pe site-ul nostru web.

​I. Drepturile tale
Ne puteți solicita să vă furnizăm orice informații personale pe care le deținem despre dumneavoastră; furnizarea unor astfel de informații va fi supusă următoarelor:
  - plata unei taxe de {10 euro}; și
  - furnizarea dovezilor corespunzătoare ale identității dumneavoastră (în acest scop, vom accepta de obicei o fotocopie a pașaportului dumneavoastră certificată de un notar plus o copie originală a facturii de utilități care indică adresa dumneavoastră curentă).
     Este posibil să reținem informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.
     Ne puteți instrui în orice moment să nu procesăm informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing. 
     În practică, de obicei, fie sunteți de acord în mod expres în prealabil cu utilizarea de către noi a informațiilor dumneavoastră personale în scopuri de marketing, fie vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dumneavoastră personale în scopuri de marketing.

J. Site-uri web ale terților
Site-ul nostru web include hyperlinkuri către site-uri terțe și detalii ale acestora. Nu avem control asupra politicilor și practicilor de confidențialitate ale terților și nu suntem responsabili pentru acestea.

K. Actualizarea informațiilor
Vă rugăm să ne informați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră trebuie să fie corectate sau actualizate.

L. Cookie-uri
Site-ul nostru web folosește cookie-uri. Un cookie este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și cifre) care este trimis de un server web către un browser web și este stocat de browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browserul solicită o pagină de la server. Cookie-urile pot fi fie cookie-uri „persistente”, fie cookie-uri „de sesiune”: un cookie persistent va fi stocat de un browser web și va rămâne valabil până la data de expirare stabilită, cu excepția cazului în care este șters de către utilizator înainte de data de expirare; un cookie de sesiune, pe de altă parte, va expira la sfârșitul sesiunii de utilizator, când browserul web este închis. Cookie-urile nu conțin, de obicei, nicio informație care identifică personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dumneavoastră pot fi legate de informațiile stocate și obținute din cookie-uri.Folosim atât cookie-uri de sesiune, cât și cookie-uri persistente pe site-ul nostru.

  1.  Numele cookie-urilor pe care le folosim pe site-ul nostru web și scopurile pentru care sunt utilizate sunt prezentate mai jos:
       1. folosim Google Analytics și Adwords pe site-ul nostru web pentru a recunoaște un computer atunci când un utilizator vizitează site-ul web / urmărim utilizatorii pe măsură ce navighează pe site / permitem utilizarea unui coș de cumpărături pe site / îmbunătățirea gradului de utilizare a site-ului / analizarea modului de utilizare a site-ului / administrarea site-ului / prevenirea fraudei și îmbunătățirea securității site-ului / personalizarea site-ului web pentru fiecare utilizator / reclamele vizate care pot prezenta un interes deosebit pentru utilizatorii specifici / scopul descris.
       2.  Majoritatea browserelor vă permit să refuzați să acceptați cookie-uri, de exemplu:
            -  în Internet Explorer (versiunea 10) puteți bloca cookie-urile folosind setările de anulare a gestionării cookie-urilor disponibile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni Internet”, „Confidențialitate” și apoi „Avansat”;
            -  în Firefox (versiunea 24) puteți bloca toate cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni”, „Confidențialitate”, selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric” din meniul derulant și debifând „Accept cookie-uri de pe site-uri”; și
           - în Chrome (versiunea 29), puteți bloca toate modulele cookie accesând meniul „Personalizați și controlați” și făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și „Setări de conținut”, apoi selectând „Blocați site-urile de la setarea oricăror date”. ” sub titlul „Cookie-uri”.

         Blocarea tuturor modulelor cookie va avea un impact negativ asupra gradului de utilizare a multor site-uri web. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea folosi toate funcțiile de pe site-ul nostru.​

         Puteți șterge modulele cookie deja stocate pe computerul dvs., de exemplu:
         1.  în Internet Explorer (versiunea 10), trebuie să ștergeți manual fișierele cookie (puteți găsi instrucțiuni pentru a face acest lucru la http://support.microsoft.com/kb/278835 );
         2. în Firefox (versiunea 24), puteți șterge cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni” și „Confidențialitate”, apoi selectând „Utilizați setările personalizate pentru istoric”, făcând clic pe „Afișați cookie-urile”, apoi făcând clic pe „Eliminați toate cookie-urile”. ; și
         3.  în Chrome (versiunea 29), puteți șterge toate modulele cookie accesând meniul „Personalizați și controlați” și făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și „Ștergeți datele de navigare”, apoi selectând „Ștergeți cookie-urile și alte site-uri”. și date plug-in” înainte de a face clic pe „Ștergeți datele de navigare”.

  Ștergerea cookie-urilor va avea un impact negativ asupra gradului de utilizare a multor site-uri web.

M. Credit
Acest document a fost creat folosind un șablon de la SEQ Legal (seqlegal.com) și modificat de Website Planet (www.websiteplanet.com) și TeoDora Vlaicu (www.teodoravlaicu.com)

bottom of page